Välkommen till GTK

GTK-logo

GTK, Gullboda Tennisklubb, är södra Muskös aktiva tennisklubb. Klubben har funnits sedan 1963 och bildades då av entusiastiska eldsjälar med tennisintresse (se även historiken). Numera har klubben ca 60 medlemmar och har en ständig aktivitet mellan juni och september varje år.

Under sommaren är tennisbanan en central plats där det finns värme och gemenskap. Inte bara för tennisspel utan också en plats där man kan träffas och prata och umgås en stund. Speciellt kul är det såklart under GTKs årliga tennisturnering under vecka 31(se separat info). Missa inte den!

Vi i styrelsen vill jobba för banan och dess verksamhet. Vi hoppas genom detta och genom våra aktiva medlemmar att vi kommer att ha en tennisbana som kommer att bestå och vara en samlingspunkt under många generationer.

Vid en ålder av 44 år tyckte vi det var dax att göra premiär på nätet! Den 30 januari 2007 publicerade vi vår hemsida. Vi ser detta som en relativt statisk hemsida, med uppdatering av styrelse, verksamhetsberättelser och tävlingsresultat ett par gånger per år. Under vår tävlingsvecka (vecka 31) kan det hända att det blir tätare uppdateringar. Mejl svarar vi däremot kontinuerligt på. Får vi många kommentarer och bidrag från våra medlemmar så "tvingas" vi att uppdatera oftare! Välkomna att titta runt på vår plats på nätet för att lära känna vår klubb bättre! Kom gärna med synpunkter till vår webansvariga, Ce.

Vi ses vid banan!

Hälsningar!
Styrelsen